Geen producten (0)
Geen producten (0)

Skimmia Japonica Perosa

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11087
Omschrijving

Skimmia Japonica Perosa, Winterhard

Opmerkingen: Skimmia Japonica Perosa is een mooie winterharde heester. Skimmia Japonica Perosa heeft bonte bladeren van lichtgroen to zilverachtig. De dieprode bloemknoppen worden gevormd in het najaar, gevolgd door witte bloei in het voorjaar. Met haar rode bloemknoppen en contrast met het blad een echte blikvanger in de herfst en winter in de tuin. De Skimmia Japonica Perosa staat het liefst op een halfschaduw standplaats. Deze Skimmia is vorstbestendig, bij zeer strenge vorst adviseren wij de plant enige bescherming te bieden. Skimmia Japonica Perosa is groenblijvend / bladhoudend. 

Hoogte: Skimmia Japonica Perosa kan een hoogte bereiken van 50 tot 100 cm.

Bloeiperiode: april/mei. 

Standplaats: halfschaduw

Skimmia Japonica Perosa verdraagt vorst, bij zeer strenge vorst adviseren wij de plant enige bescherming te bieden.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Skimmia is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.