Geen producten (0)
Geen producten (0)

Gardenia Jasminoides Golden Crown

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14979
Omschrijving

Gardenia Jasminoides Golden Crown, Winterhard

Opmerkingen: Gardenia Jasminoides Golden Crown is een zeer fraaie Gardenia ( Kaapse Jasmijn) met variegata blad. Deze Gardenia heeft een compacte groei en is geschikt voor buiten. De Gardenia Jasminoides Golden Crown bloeit met dubbele witte bloemen die heerlijk geuren. Bloeiperiode van juni tot en met september. Indien gewenst kan de Gardenia na de bloei gesnoeid worden. De Gardenia staat het liefst op een halfschaduw standplaats. Deze Gardenia is vorstbestendig, bij zeer strenge vorst adviseren wij de plant enige bescherming te bieden. De Gardenia Jasminoides Golden Crown is groenblijvend / bladhoudend.

Hoogte: de Gardenia Jasminoides Golden Crown kan een hoogte bereiken van 50 cm 

Bloeiperiode: van juni tot en met september. 

Standplaats: halfschaduw

Gardenia Jasminoides Golden Crown verdraagt vorst, bij zeer strenge vorst adviseren wij de plant enige bescherming te bieden.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Matthijsplantenpaleis verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Gardenia is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.