Geen producten (0)
Geen producten (0)

Gardenia Jasminoides Celestial, Winterhard

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11081
Omschrijving

Gardenia Jasminoides Celestial, Winterhard

Opmerkingen: Gardenia Jasminoides Celestial is een zeer fraaie Gardenia (Kaapse Jasmijn). Deze Gardenia heeft een compacte groei en is geschikt voor buiten. De Gardenia Jasminoides Celestial bloeit met witte bloemen die heerlijk geuren. Bloeiperiode van juni tot en met september. Indien gewenst kan de Gardenia na de bloei gesnoeid worden. De Gardenia staat het liefst op een halfschaduw standplaats. Deze Gardenia is vorstbestendig, bij zeer strenge vorst adviseren wij de plant enige bescherming te bieden. De Gardenia Jasminoides Celestial is groenblijvend / bladhoudend.

Hoogte: de Gardenia Jasminoides Celestial kan een hoogte bereiken van 50 tot 80 cm 

Bloeiperiode: van juni tot en met september. 

Standplaats: halfschaduw

Gardenia Jasminoides Celestial verdraagt vorst, bij zeer strenge vorst adviseren wij de plant enige bescherming te bieden.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Gardenia is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.