Geen producten (0)
Geen producten (0)

Grevillea Johnsonii "Bronze Gambler"

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10124
Omschrijving

Grevillea Johnsonii "Bronze Gambler"

Hoogt: Grevillea Johnsonii "Bronze Gambler" groeit als lage struik die meer in de breedte groeit dan hoogte. Hoogte tot 60 cm.

Bloemkleur: Roze, 3 tot 5 cm.

Standplaats: Volle zon.

Vorstbestendig: Tot 0 gr.

Planten dragen nog geen bloemen er is volop knopvorming voor het nieuwe seizoen.

Iedere plant heeft de zelfde potmaat maar is uniek. Planten kunnen onderling van elkaar qua vorm en bloemen verschillen.

Grevillea Johnsonii "Bronze Gambler" heeft verbazingwekkend fraaie bloemen, Bij oudere planten kunnen de bloemen tot wel 5 cm groot worden. De Grevilea Johnsonii bloeit rond mei / juni, om te bloeien heeft hij een koele periode nodig.

Plaats de Grevilea Johnsonii" buiten in je tuin direct in de volle grond of in een pot op het terras. De Grevilea Johnsonii vereist een plaats met zon. De Grevilea  houdt van weinig water, bij een teveel aan water kan de Grevilea gaan rotten. Zorg er voor als u hem in de volle grond plaatst er een laag met grind in het plantgat wordt gestrooid, dit voorkomt natte voeten. Geef de Grevilea Johnsonii alleen regen water dit voorkomt een teveel aan kalk wat de plant niet kan verdragen.

De plant kan zeer goed tegen warmte en staat graag in de volle zon. Hij heeft  weinig water nodig, maar mag nooit uitdrogen. 

Grevillea Johnsonii "Bronze Gambler" is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.