Geen producten (0)
Geen producten (0)

Epiphyllum Anguliger

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG899
Omschrijving

Epiphyllum Anguliger

Blad:Twijgen behalen een lengte tot 100 cm

Hoogte: Hangplant

Opmerkingen: Epiphyllum Anguliger is een zeer fraaie Epiphyllum. Ze heeft prachtige lange twijgen in een donkergroene kleur..

Epiphyllum Anguliger wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Epiphyllum Anguliger :

De Epiphyllum Anguliger houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Epiphyllum Anguliger" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Epiphyllum kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Epiphyllum Anguliger"  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Epiphyllum Anguliger" is gevoelig voor teveel water. Als u Epiphyllum bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Epiphyllum Anguliger" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.