Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Almond Silver

€ 8,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG845
Omschrijving

Sansevieria Almond Silver

Hoogte: 10  tot aan 15 cm. 

Opmerkingen: Sansevieria Almond Silver is een zeer fraaie Sanveveria die vrij nieuw in de handel is. Ze heeft prachtige stevige bladeren met een fraaie groene rand.  Een lust voor het oog.

Sansevieria Almond Silver wordt geleverd als volledig gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Almond Silver" :

De Sansevieria Almond Silver" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Almond Silver is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Almond Silver  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Almond Silver"  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Almond Silver" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.