Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ceropegia woodii

€ 13,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG825
Omschrijving

Ceropegia woodii

Blad: Bladeren behalen een lengte van 0.5 tot 1.5 cm

Hoogte: 80 tot 120 cm. (Hangplant)

Opmerkingen: Ceropegia is een  zeer fraaie en nostalgische plant maar dan met prachtige zilver grijs gekleurde bladeren.

Ceropegia Woodii  wordt als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Ceropegia :

De Ceropegia Woodii' gebruikt in het groei seizoen veel water, het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. De plant mag niet met zijn voeten in het water staan (natte voeten) dan kan er wortelrot optreden. 

De Ceropegia Woodii' is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Ceropegia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Ceropegia kan geen temperaturen verdragen onder de 10 graden.

Ceropegia Woodii, kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Ceropegia , groeit vrij snel, net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in het jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Ceropegia Woodii" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV

Ceropegia Woodii "Silver Glory"" de perfecte keuze voor het ultieme Urban jungle gevoel bij u in huis.

Ook interessant

€ 9,95