Geen producten (0)
Geen producten (0)

Skimmia Temptation

€ 34,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG14151
Omschrijving

Skimmia Temptation, Winterhard

Opmerkingen: Skimmia Temptation is een fraaie winterharde heester. Deze fraaie Skimmia Temptation heeft rode bessen in het najaar, gevolgd door witte bloei in het voorjaar. Met haar rode besseb een echte blikvanger in de tuin. De SSkimmia Temptation staat het liefst op een halfschaduw standplaats. Deze Skimmia is vorstbestendig, bij zeer strenge vorst adviseren wij de plant enige bescherming te bieden. Skimmia Temptation" is groenblijvend / bladhoudend. 

Hoogte: Skimmia Temptation" kan een hoogte bereiken van 50 tot 100 cm.

Bloeiperiode: april/mei. 

Standplaats: halfschaduw

Skimmia Temptation verdraagt vorst, bij zeer strenge vorst adviseren wij de plant enige bescherming te bieden.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Skimmia is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.