Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aglaonema "Thongnoppakhun"

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11925
Omschrijving

Aglaonema "Thongnoppakhun"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: 40 - 60 cm.

Opmerkingen: Aglaonema "Thongnoppakhun" is een zeer fraaie Aglaonema hybride. ze heeft prachtige groene bladeren met vlekken en strepen. Een lust voor het oog.

Aglaonema wordt als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden: Gedurende de koude maanden gaan verzendingen gewoon door, wij voorzien uw pakket van een heat pack. Bij strenge vorst kan het zijn dat er tijdelijk niet verzonden wordt. Wij houden berichtgeving over de weersverwachting binnen Europa nauwlettend in de gaten

Verzorging Aglaonema "Thongnoppakhun" :

De Aglaonema gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

DeAglaonema "Thongnoppakhun" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Aglaonema kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Aglaonema kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Aglaonema  kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aglaonema groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Aglaonema is gevoelig voor teveel water. Als u Aglaonema bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Aglaonema "Thongnoppakhun" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.