Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Variegated T24 

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11836
Omschrijving

Syngonium Variegated T24 

Opmerkingen: Syngonium Variegated T24 is een zeer fraaie en zeldzame Syngonium. Met haar bijzondere groene blad met roze / rode vlekken en strepen. Iedere plant is verschillend en hebben variegatie.

Syngonium Variegated T24 is bijna niet te verkrijgen in de handel ze wordt geleverd als reeds gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Deze plant heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Syngonium Variegated T24  :

De Syngonium Variegated T24 houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Variegated T24 is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium is gevoelig voor teveel water.

Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.
Na aankomst heeft de plant een rust periode nodig van minimaal 2 maanden. De aarde moet vochtig blijven en mag beslist niet uitdrogen. De plant mag deze periode niet worden verpot in een andere pot of grondmengsel.

Syngonium Variegated T24  is speciaal uit gekozen voor Nelumbogarden.