Geen producten (0)
Geen producten (0)

Adenium Arabicum nr 1

€ 98,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11703
Omschrijving

Adenium Arabicum nr 1, Potmaat 23 cm

Deze Adenium Arabicum heeft een uniek nummer, de plant op de foto is de plant die wij verzenden.

Opmerkingen: Adenium Arabicum is een zeer fraaie caudex plant. Een lust voor het oog. Adenium Arabicum wordt geleverd zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. 

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: 50 tot aan 70 cm 

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Adenium Arabicum :

De Adenium Arabicum houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortel / caudex rot optreden. 

De Adenium Arabicum is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de zon. Adenium Arabicum kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Adenium Arabicum kan in de zomermaanden eens in de twee maanden bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Adenium Arabicum is gevoelig voor teveel water. Als uw Adenium Arabicum bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen. De plant kan einde seizoen in rust gaan en zal het volgende voorjaar weer opnieuw uitlopen. Tijdens de rust periode geeft u bijna tot geen water.

Adenium Arabicum is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.