Geen producten (0)
Geen producten (0)

Phormium Blondie

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11562
Omschrijving

Phormium Blondie

Opmerkingen: Deze fraaie Phormium Blondie is een groenblijvende plant. De bladeren hebben een crèmegele middenstreep en groene randen.  De Phormium is vorstbestendig, in de winter groenblijvend en gemakkelijk in onderhoud. Bij strenge vorst vraagt de plant wel enige bescherming. De Phormium Blondie  staat het liefst op een beschutte plek in de tuin. Ze kan zowel in de volle zon of lichte schaduw plaats staan.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Phormium Blondie is uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden.