Geen producten (0)
Geen producten (0)

Leuchtenbergia Principis Nr 4

€ 195,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11450
Omschrijving

Leuchtenbergia Principis Nr 4, Potmaat 22 cm.

Deze Leuchtenbergia Principis heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt. Planten van dit formaat zijn zeer zeldzaam en komen vrijwel niet in de handel. Deze Leuchtenbergia Principis heeft een leeftijd van ca. 25 jaar

Opmerkingen: Deze Leuchtenbergia Principis is zeldzaam in zijn formaat, de plant heeft een leeftijd van ca. 25 jaar. Ze heeft zeer fraaie bladeren. Deze Leuchtenbergia Principis wordt geleverd als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Leuchtenbergia Principis :

De Leuchtenbergia houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Leuchtenbergia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Leuchtenbergia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Leuchtenbergia kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Leuchtenbergia is gevoelig voor teveel water. 

Deze Leuchtenbergia Principis is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.