Geen producten (0)
Geen producten (0)

Tradescantia Navicularis

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG739
Omschrijving

Tradescantia Navicularis

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm.

Hoogte: Hangplant 

Opmerkingen: Tradescantia Navicularis is een zeer bijzondere Tradescantia. ze heeft grijs groene bladeren. Zeer fraai en bijzonder plantje Een lust voor het oog.

Tradescantia Navicularis wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Tradescantia Navicularis" :

De Tradescantia Navicularis houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Tradescantia Navicularis" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Tradescantia Navicularis kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Tradescantia Navicularis"  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Tradescantia Navicularis"  is gevoelig voor teveel water. Als u Tradescantia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Tradescantia Navicularis" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.