Geen producten (0)
Geen producten (0)

Pleioblastus Variegatus

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11142
Omschrijving

Pleioblastus Variegatus, Arundinaria variegata, dwerg bamboe, potmaat 14 cm

Opmerkingen: Pleioblastus Variegatus is een wintergroene dwergbamboe. De Pleioblastus Variegatus heeft lancetvormige bonte bladeren. Pleioblastus Variegatus worden geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. De Pleioblastus Variegatus is winterhard. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. 

Hoogte: Pleioblastus Variegatus kan een hoogte van 50 tot aan 70 cm bereiken.

Standplaats: zon / half schaduw.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdings middelen. Nelumbogarden verpakt en verzendt haar planten zeer zorgvuldig. We gebruiken stevige kartonnen dozen en verpakken met kraftpapier en/of een vanuit gerecycled materiaal vervaardigde blister. Het is mogelijk dat er aarde uit de pot valt of een blad breekt tijdens transport. We kunnen deze twee punten niet garanderen. Wij vragen u de doos voorzichtig te openen en niet met een mes of scherp voorwerp. Verwijder voorzichtig het (kraft)papier/verpakking.

Sommige planten laten hun bladeren in het donker zakken, deze zijn binnen enkele dagen hersteld. Door veranderingen in het seizoen kunnen de planten afwijken van de plant op de foto. 

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Pleioblastus Variegatus is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.