Geen producten (0)
Geen producten (0)

Eulychnia Castanea cv Spiralis Small

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG11104
Omschrijving

Eulychnia Castanea cv Spiralis Potmaat 9 cm.

Hoogte: 30  tot aan 60 cm. Eulychnia Castanea cv Spiralis groeit in een spiraal vorm er zullen steeds meer meerdere vertakkingen gaan vormen. 

Opmerkingen: Eulychnia Castanea cv Spiralis is een zeer fraaie Eulychnia ze heeft een bijzondere groei vorm. De Eulychnia Castanea cv Spiralis is bijna niet te verkrijgen en maakt haar zeldzaam. Een lust voor het oog.

Eulychnia Castanea cv Spiralis wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Eulychnia Castanea cv Spiralis :

De Eulychnia Castanea cv Spiralis houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Eulychnia Castanea cv Spiralis is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Eulychnia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Eulychnia Castanea cv Spiralis kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Eulychnia Castanea cv Spiralis is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Eulychnia Castanea cv Spiralis is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.