Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Green Splash

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10930
Omschrijving

Syngonium Green Splash

Opmerkingen: Syngonium Green Splash is een zeer fraaie Syngonium, ze heeft betoverende generfde bladeren en is een van de mooiste Syngonium in zijn soort. Syngonium Green Splash wordt verstuurd als een gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto. Elke plant is uniek/ planten verschillen van elkaar. Na aankomst heeft de plant een rust periode nodig van minimaal 2 maanden. De aarde moet vochtig blijven en mag beslist niet uitdrogen. De plant mag deze periode niet worden verpot in een andere pot of grondmengsel.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 25 tot 35 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Syngonium Green Splash :

De Syngonium Green Splash houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Green Splash is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. Syngonium is gevoelig voor teveel water.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten  in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Syngonium Green Splash is speciaal uit gekozen voor Nelumbogarden.