Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aeschynanthus Lobbianus Variegata

€ 19,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG672
Omschrijving

Aeschynanthus Lobbianus Variegata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 7 cm

Hoogte: Klimplant

Opmerkingen: Aeschynanthus Lobbianus Variegatais een zeer fraaie Aeschynanthus. ze heeft prachtige groene bladeren met witte vlekken en strepen. Een lust voor het oog.

Aeschynanthus Lobbianus Variegata wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Aeschynanthus Lobbianus Variegata :

De Aeschynanthus Lobbianus Variegata gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Aeschynanthus Lobbianus Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Aeschynanthus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Aeschynanthus Lobbianus Variegata" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aeschynanthus Lobbianus Variegata" is gevoelig voor teveel water. Als u Aeschynanthus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Aeschynanthus Lobbianus Variegata" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.