Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Kirkii Coppertone

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10574
Omschrijving

Sansevieria Kirkii Coppertone 

Opmerkingen: Sansevieria Kirkii Coppertone is een zeer fraaie Sanvieveria. Ze heeft prachtige stevige bladeren in rood / bruine kleuren. Een lust voor het oog. Sansevieria Kirkii Coppertone wordt geleverd als geworteld plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Planten kunnen onderling van elkaar verschillen.

Hoogte: 10 tot aan 30 cm.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Sansevieria Kirkii Coppertone :

De Sansevieria Kirkii Coppertone houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Kirkii Coppertone is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Kirkii Coppertone kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. Sansevieria Kirkii Coppertone is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Sansevieria Kirkii Coppertone is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.