Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Star Canary

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10486
Omschrijving

Sansevieria Star Canary

Hoogte: 10  tot aan 15 cm. 

Opmerkingen: Sansevieria Star Canary is een zeer fraaie Sanveveria die geheel nieuw is. Ze heeft prachtige groene bladeren met in het hart fel gele  Een lust voor het oog.

Sansevieria Star Canary geleverd als volledig gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Star Canary" :

De Sansevieria Star Canary" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Star Canary is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Star Canary kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Star Canary"  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Star Canary" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten