Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Confetti 

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10292
Omschrijving

Syngonium Confetti 

Door de grote toename aan orders is het niet mogelijk een Syngonium Confetti. toe te voegen aan een bestaande order.

Syngonium Confetti planten zijn opgepot als plugplant in de juiste aarde. Wij adviseren u de plant de komende maand nog niet te verpotten.

Hoogte: 30 tot 40 cm.

Opmerkingen: Syngonium Confetti"  is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere Groene blad met roze vlekken en strepen. 

Syngonium Confetti" is bijna niet te verkrijgen in de handel ze wordt  geleverd als opgepotte plugplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen van elkaar. alle planten hebben roze vlekken en of strepen.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Syngonium Confetti :

De Syngonium Confetti"  houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Confetti is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.

Syngonium Confetti  is speciaal uit gekozen voor Nelumbogarden.