Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Holly Ribbon Pink

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10280
Omschrijving

Syngonium Holly Ribbon Pink

Blad: Bladeren behalen een lengte van 5 tot 10 cm

Hoogte: 10 - 30 cm.

Opmerkingen: Syngonium Holly Ribbon Pink is een zeer fraaie Syngonium hybride uit Azië. ze heeft prachtige groen / witte bladeren met een licht roze nerf streep. Een lust voor het oog.

Syngonium Holly Ribbon Pink wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Syngonium Holly Ribbon Pink :

De Syngonium gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Syngonium is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Syngonium kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Syngonium Holly Ribbon Pink kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium Holly Ribbon Pink" is gevoelig voor teveel water. Als u Syngonium Holly Ribbon Pink bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Syngonium Holly Ribbon Pink"  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.