Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Red Spot / Pink Variegata

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10278
Omschrijving

Syngonium Red Spot / Pink Variegata

Syngonium Red Spot / Pink Variegata planten zijn opgepot als stekplant in de juiste aarde. Wij adviseren u de plant de komende maand nog niet te verpotten. Iedere plant is verschillend, planten kunnen onderling verschillen van elkaar. Alle planten hebben roze / rode vlekken en of strepen. In de winterperiode kunnen de bladeren van Syngonium Red Spot lichter van kleur zijn.

Opmerkingen: Syngonium Red Spot / Pink Variegata is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere groene blad met roze / rode vlekken en strepen. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. 

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.
Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Syngonium Red Spot :

De Syngonium Red Spot houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Red Spot is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium is gevoelig voor teveel water.

Syngonium Red Spot / Pink Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden.