Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Pink Spot 

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10268
Omschrijving

Syngonium Pink Spot 

Opmerkingen: Syngonium Pink Spot  is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere licht roze blad met roze vlekken en strepen. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend / planten kunnen onderling verschillen van elkaar. Alle planten hebben roze vlekken en of strepen.

Syngonium Pink Spot planten zijn opgepot als stekplant in de juiste aarde. Wij adviseren u de plant de komende maand nog niet te verpotten. Verpotten direct na aankomst geeft stress en schade, de plant kan dit mogelijk niet overleven.

Hoogte: 50 tot 100 cm.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Syngonium Pink Spot :

De Syngonium Pink Spot houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium Pink Spot is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.