Geen producten (0)
Geen producten (0)

Anthurium Renaissance

€ 39,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10264
Omschrijving

Anthurium Renaissance

Opmerkingen: Anthurium Renaissance is een zeer fraaie Anthurium. Ze heeft prachtige breed generfde bladeren. Anthurium Renaissance is een zeer fraai en bijzonder soort wat zelden in de handel wordt aangeboden. Anthurium Renaissance wordt als gewortelde plant zoals afgebeeld op de foto geleverd. Elke plant is uniek/ planten verschillen van elkaar. Na aankomst heeft de plant een rust periode nodig van minimaal 2 maanden. De aarde moet vochtig blijven en mag beslist niet uitdrogen. De plant mag deze periode niet worden verpot in een andere pot of grondmengsel.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 50 tot 100 cm

Hoogte: 50 tot-100 cm.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Anthurium Renaissance :

De Anthurium Renaissance gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Anthurium is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Anthurium Renaissance kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Anthurium kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Anthurium Renaissance kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Anthurium Renaissance groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Anthurium is gevoelig voor teveel water. Als uw Anthurium snel bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Anthurium Renaissance is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.