Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aechmea "Pepita Elegant Flames"

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG626
Omschrijving

Aechmea "Pepita Elegant Flames"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 30 tot 50 cm

Hoogte: 40 tot-70 cm.

Opmerkingen: Aechmea "Pepita Elegant Flames" is een zeer fraaie Aechmea. Ze heeft prachtige generfde bladeren en bloeit met fraaie oranje / rode bloemen. 

Aechmea "Pepita Elegant Flames" worden als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Aechmea "Pepita Elegant Flames" :

De Aechmea "Pepita Elegant Flames" heeft voldoende water nodig, het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. Het beste kunt u uw Aechmea water geven via het hart van de plant, zo loopt het water via de plant over de aarde. Aechmea moet altijd een laagje water in zijn hart hebben staan, u gebruikt voor de optimale verzorging regenwater.

De Aechmea "Pepita Elegant Flames"  is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Aechmea "Pepita Elegant Flames" kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Aechmea kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Aechmea "Pepita Elegant Flames"  kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Aechmea "Pepita Elegant Flames groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

Aechmea "Pepita Elegant Flames is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger bekend van radio en TV