Geen producten (0)
Geen producten (0)

Gasteria Flow "Dragonskin"

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG622
Omschrijving

Gasteria Flow "Dragonskin"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm.

Hoogte: 15  tot aan  25 cm. 

Opmerkingen:Gasteria Flow "Dragonskin" is een zeer bijzondere Gasteria. ze heeft groen / grijze bladeren en een wel heel bijzondere groeivorm. Zeer fraai en bijzonder plantje Een lust voor het oog.

Gasteria Flow "Dragonskin" wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Gasteria Flow "Dragonskin" :

DeGasteria Flow "Dragonskin houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

DeGasteria Flow "Dragonskin" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Gasteria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Gasteria Flow "Dragonskin kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Gasteria Flow "Dragonskin  is gevoelig voor teveel water. Als u Gasteria bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren nadat ze zijn ingedroogd afknippen 

Gasteria Flow "Dragonskin is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.