Geen producten (0)
Geen producten (0)

Semponium Destiny

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG10084
Omschrijving

Semponium Destiny ( Sempervivum X Aeonium) 

Hoogte: 30  tot aan 50 cm. 

Opmerkingen Semponium Destiny" is een zeer fraaie kruising tussen Sempervivum en Aeonium, ze heeft prachtige donker rode brede bladeren. Een lust voor het oog. Semponium Destinyis vorstbestendig tot 0 graden

Semponium Destiny is een nieuwe hybride en nog bijna niet te verkrijgen. De Semponium Destiny heeft gewonnen, als de "Plant of the Year RHS Chelsea Flower Show 2022"

Semponium Destiny wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Semponium Destiny :

De Semponium houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Semponium  is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Semponium  kan als kamerplant of als tuinplant op het terras worden geplaatst. Semponium kan tot 0 verdragen

Semponium  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Semponium  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Semponium  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.