Geen producten (0)
Geen producten (0)

BLACK FRIDAY Codiaeum Variegatum Tamara

€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG9949
Omschrijving

Codiaeum Variegatum Tamara

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm

Hoogte: Tot 100 - 150  cm.

Opmerkingen: Codiaeum Variegatum Tamara is een fraaie kamerplant of in de zomer op het terras.Codiaeum Variegatum Tamara  heeft fraaie variegata bladeren. Codiaeum komt van oorsprong voor in vochtige warme en bosrijke gebieden. Hij is met zijn kleuren een ware blikvanger. Het is een makkelijke kamer plant die op een lichte zonigge standplaats dient te worden geplaatst. Houdt hiernaast de grond licht vochtig en giet met lauwwarm water en je hebt lang plezier van deze prachtige Codiaeum Variegatum Tamara.

Verzorging:

De grond rondom de Codiaeum Variegatum Tamara dient ten alle tijden vochtig te zijn. Let op dat er onderop de plantenbak geen laagje water staat, de zogenaamde natte voeten. Water dat zich buiten bereik van de wortels bevindt kan gaan rotten, deze rot kan vervolgens doortrekken in de plant en deze wortelrot bezorgen.

Plaats de Codiaeum Variegatum Tamara op een zonnig plekje in de huiskamer of op het terras, deze Codiaeum verdraagt geen temperaturen beneden de 15 graden.

Verpotten van een Codiaeum kan je het beste doen direct na de aanschaf of in het voorjaar. In het voorjaar is de plant in zijn ontwikkeling en zullen eventuele beschadigingen aan de wortels sneller herstellen. Gebruik voor het verpotten een sierpot minimaal vijftien procent groter dan de originele plantenbak. Verpot de Codiaeum met universele potgrond.

Bemesten van een Codiaeum is noodzakelijk om zijn sierwaarde te behouden, gebruik hiervoor een groene kamerplanten voeding. Wij raden aan de dosering aan de achterzijde van de verpakking te halveren voor een optimaal effect.

Codiaeum Variegatum Tamara is speciaal uitgekozen door Matthijs Hazeleger voor Nelumbogarden speciale planten.