Geen producten (0)
Geen producten (0)

Adromischus Cristatus

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode NG589
Omschrijving

Adromischus Cristatus

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm.

Hoogte: 15  tot aan  25 cm. 

Opmerkingen: Adromischus Cristatusi is een zeer fraaie Adromischus. ze heeft groene getekende bladeren.  Een lust voor het oog.

Adromischus Cristatuswordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Adromischus Cristatus :

De Adromischus Cristatus houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

DeAdromischus Cristatus is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Adromischus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Adromischus Cristatus kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Adromischus Cristatus"  is gevoelig voor teveel water. Als u Adromischus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Adromischus Cristatus" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.