Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dischidia Nummularifolia "Ideaminubu"

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode NG576
Omschrijving

Dischidia Nummularifolia "Ideaminubu"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 0.3 tot 0.6 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm (klimplant) 

Opmerkingen: Dischidia Nummularifolia "Ideaminubu" is een zeer fraaie Dischidia. ze heeft prachtige gekrulde bladeren.Een lust voor het oog.

Dischidia Nummularifolia "Ideaminubu" wordt geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Dischidia Nummularifolia "Ideaminubu"  :

De Dischidia Nummularifolia "Ideaminubu"" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Dischidia is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Dischidia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Dischidia Nummularifolia "Ideaminubu" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Dischidia Nummularifolia "Ideaminubu is gevoelig voor teveel water. Als u Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Dischidia Nummularifolia "Ideaminubu"" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.