Geen producten (0)
Geen producten (0)

Cissus Discolor Large Size

€ 59,95 € 47,96 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8523
Omschrijving

Cissus Discolor Large Size

Blad: Bladeren behalen een lengte van 7 tot 15 cm

Hoogte: Klimplant

Opmerkingen: Cissus Discolor is een zeer fraaie Cissus. ze heeft prachtige  donker groene / zwarte bladeren met zilver grijze nerven. Een lust voor het oog. Cissus Discolor heeft aan de onder haar bladere de groei van kristallen, dit is normaal bij deze soort. soms wordt dit als wolluis gezien.

Cissus Discolor wordt verstuurd als volledig gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Cissus Discolor" :

De Cissus Discolor gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Cissus Discolor" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Cissus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Cissus Discolor" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Cissus Discolor" is gevoelig voor teveel water. Als u Parthenocissus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Cissus Discolor is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95