Geen producten (0)
Geen producten (0)

Peperomia Polybotrya

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG553
Omschrijving

Peperomia Polybotrya

Blad: Bladeren behalen een lengte van 15 tot 25 cm

Hoogte: 20  tot aan 50

Opmerkingen:Peperomia Polybotrya is een zeer fraaie Peperomia. ze heeft  zeer fraaie donker groene bladeren. haar bladeren doen denken aan de vorm van druppels, vandaar de naam Raindrop. Een lust voor het oog.

Peperomia Polybotrya wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Peperomia Polybotrya"  :

De Peperomia Polybotrya houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Peperomia Polybotrya" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Peperomia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Peperomia Polybotrya kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Peperomia Polybotrya"  is gevoelig voor teveel water. Als u Dischidia bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Peperomia Polybotrya"is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.