Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Milk Confetti Babyplant

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8509
Omschrijving

Syngonium Milk Confetti Babyplant

BABYPLANTEN KUNNEN NIET IN COMBINATIE WORDEN GEKOCHT MET PLANTEN UIT DE ANDERE RUBRIEKEN PLANTEN. BABYPLANTEN WORDEN BINNEN 5 WERKDAGEN VERZONDEN EN VALLEN BUITEN HET LEVERSCHEMA ZOALS STAAT AANGEGEVEN OP DE HOMEPAGE. 

ALS U BABYPLANTEN BESTELT IN COMBINATIE MET ANDERE PLANTEN IS HET LEVERSCHEMA ZOALS AANGEGEVEN OP DE HOMEPAGE VAN TOEPASSING.

Hoogte: 30 tot 40 cm.

Opmerkingen: Syngonium "Milk Confetti" is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere blad. 

Syngonium "Milk Confetti"" is bijna niet te verkrijgen in de handel ze wordt  geleverd als gewortelde stekplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar. Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen van elkaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Syngonium "Milk Confetti" :

De Syngonium "Milk Confetti"houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

De Syngonium "Milk Confetti" is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.

Syngonium "Milk Confetti" is speciaal uit gekozen voor Nelumbogarden.

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95