Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Krohniana Splash

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8456
Omschrijving

Hoya Krohniana Splash

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 5 cm

Hoogte: 50 tot aan 70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen: Hoya Krohniana Splash is een zeer fraaie Hoya, ze heeft prachtige bladeren. Een lust voor het oog. Deze Hoya wordt verkocht als  gewortelde plant. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan. Hoya Krohniana wordt  geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Hoya Krohniana  :

De Hoya Krohniana houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De  Hoya Krohniana is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Hoya kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Hoya Krohniana kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Krohniana is gevoelig voor teveel water. Als uw Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Hoya Krohniana Splash is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.