Geen producten (0)
Geen producten (0)

Philodendron Florida Beauty 15

€ 295,00 € 236,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8433
Omschrijving

Philodendron Florida Beauty 15

Deze plant heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die wij verzenden.

Deze Philodendron Florida Beauty wordt verkocht als een opgepotte gestekte kopstek plant met enkele wortels. De plant mag beslist niet uitdrogen en heeft een luchtvochtigheid nodig van 60-80 %

Wij raden u aan na aankomst van de plant deze zeer zorgvuldig uit te pakken, papier af te rollen en niet van de plant af te trekken. Het aanraken van het blad geeft schade en het blad kan dan ook verkleuren. Bladeren die kunnen ondanks het zorgvuldige inpakken toch enkele schade oplopen, dit valt niet onder de garantie. Verzending van de Philodendron Florida Beauty is dan ook geheel op eigen risico.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 30 tot 50 cm

Hoogte: Tot 60 - 120 cm.

Opmerkingen: Philodendron Florida Beauty is een zeer fraaie en uiterst zeldzame Philodendron, ze heeft prachtige variegata bladeren. Philodendron Florida Beauty is uniek in onze collectie, deze wordt zelden aangeboden in de handel.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Philodendron Florida Beauty :

Philodendron komt voornamelijk voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Philodendron's zijn klimplanten, je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Philodendron Florida Beauty gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Philodendron is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Philodendron kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Philodendron kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Philodendron Florida Beauty  kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Philodendron groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Philodendron Florida Beauty is gevoelig voor teveel water. Als uw Philodendron bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Philodendron Florida Beauty is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95