Geen producten (0)
Geen producten (0)

Senecio Rowleyanus

€ 12,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG8326
Omschrijving

Senecio Rowleyanus

Blad: Bladeren behalen een lengte van 0.5 tot 1 cm

Hoogte: 50  tot aan  70 cm (hangplant) 

Opmerkingen: Senecio Rowleyanus is een zeer fraaie Senecio. ze heeft groen / grijs gekleurde bladeren. haar bladeren doen denken aan een schaal vol erwten.

Senecio Rowleyanus wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Senecio Rowleyanus  :

De Senecio Rowleyanus houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot / schimmel optreden. 

De Senecio Rowleyanus" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Senecio kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Senecio Rowleyanus" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Senecio Rowleyanus"  is gevoelig voor teveel water. Als u Senecio bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap aanvoelen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren verwijderen 

Senecio Rowleyanus" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.