Geen producten (0)
Geen producten (0)

Scindapsus Pictus "Silvery Ann"

€ 18,95 € 13,27 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7894
Omschrijving

Scindapsus Pictus "Silvery Ann" 

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 12 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm. (Klimplant) 

Opmerkingen: Scindapsus Pictus "Silvery Ann" is een zeer fraaie Scindapsus. Ze heeft prachtige grijs groene bladeren met donkergroene strepen. Scindapsus worden verstuurd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Scindapsus Pictus "Silvery Ann" :

De Scindapsus Pictus "Silvery Ann" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Scindapsus Pictus "Silvery Ann" is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Scindapsus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. Scindapsus kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Scindapsus Pictus "Silvery Ann" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Scindapsus groeit niet bijzonder hard, maar net als bij alle planten is het verstandig om de plant eens in de paar jaar een grotere pot te geven. Daardoor kunnen de wortels  verder groeien en wat verse aarde geeft de plant ook extra voedingstoffen. U kunt het beste aan het eind van de winter of begin van de lente overpotten, de plant heeft dan voldoende tijd om aan te sterken voor het nieuwe seizoen.

De Scindapsus Pictus "Silvery Ann" is gevoelig voor teveel water. Als uw Scindapsus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Scindapsus Pictus "Silvery Ann" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.