Geen producten (0)
Geen producten (0)

AANBIEDING Maranta Kerchoveana Variegata

€ 11,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7616
Omschrijving

Maranta Kerchoveana Variegata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 15 tot 25 cm

Hoogte: 60 tot aan 80 cm (hangplant) 

Opmerkingen: Maranta Kerchoveana Variegata" is een zeer fraaie Maranta, ze heeft prachtige groene variegata bladeren met fraaie strepen. Een lust voor het oog. Iedere Maranta Kerchoveana Variegata kunnen onderling verschillen in variegatie. Maranta Kerchoveana Variegata wordt  geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Maranta Kerchoveana Variegata :

De Maranta Kerchoveana Variegata gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Maranta Kerchoveana Variegata niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Maranta kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Maranta Kerchoveana Variegata kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Maranta Kerchoveana Variegata is gevoelig voor natte voeten ( een laagje water in de pot) water. Als uw Maranta bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Maranta Kerchoveana Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.