Geen producten (0)
Geen producten (0)

Pilea Peperomioides Mojito

€ 22,95 € 18,36 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7547
Omschrijving

Pilea Peperomioides Mojito

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm

Hoogte: 20  tot aan 50 cm

Opmerkingen: Pilea Peperomioides Mojito is een zeer fraaie Pilea. Ze heeft zeer fraaie donker groene bladeren met donkergroene vlekken. Een lust voor het oog. Pilea Peperomioides Mojito wordt geleverd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack. Wij verpakken en verzenden onze planten zeer zorgvuldig, schade aan een blad of verkleuring valt niet onder de garantie.

Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled materiaal en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Door de grote order drukte is het helaas niet mogelijk om planten toe te voegen aan bestaande bestellingen.

Verzorging Pilea Peperomioides Mojito  :

De Pilea Peperomioides Mojito houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Pilea Peperomioides Mojito is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Peperomia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Pilea Peperomioides Mojito kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Pilea Peperomioides Mojito is gevoelig voor teveel water. Als uw Pilea bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Pilea Peperomioides Mojito is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.

Ook interessant

€ 5,56 € 6,95
€ 7,96 € 9,95