Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Coronaria Red

€ 19,95 € 13,97 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7128
Omschrijving

Hoya Coronaria Red

Door de grote drukte is het toevoegen van planten aan bestaande orders niet mogelijk. Wij verzenden onze planten, indien nodig met een gratis heat-pack.

Planten kunnen onderling van elkaar verschillen, iedere plant is uniek,

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen Hoya Coronaria Red is een zeer fraaie en bijzondere Hoya. ze heeft prachtige groene bladeren. Deze Hoya wordt verkocht als een gewortelde plant. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan.

Planten hebben kunnen door import bladschade hebben, zie foto. De plant zal zich hier snel van herstellen. Deze soort vraagt een speciale verzorging en is alleen geschik voor de ervaren Hoya verzamelaar met veel ervaring. Deze planten zijn opgegroeid in een luchtvochtigheid van 70-80% Bij drogere lucht zal de plant mogelijk gaan ruien / bladeren verliezen ter aanpassing in zijn nieuwe omgeving. De plant zal zich hier van hestellen. 

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Hoya Coronaria Red :

De Hoya Coronaria Red houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Hoya Coronaria Red kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Coronaria Red is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Hoya Coronaria Red is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.