Geen producten (0)
Geen producten (0)

Sansevieria Cleopatra

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7015
Omschrijving

Sansevieria Cleopatra

Hoogte: 10  tot aan 30 cm. 

Opmerkingen: Sansevieria Cleopatra" is een zeer fraaie zeldzame Sanseveria die bijna niet te verkrijgen is. Ze heeft prachtige stevige bladeren.  Een lust voor het oog.

Sansevieria Cleopatra" wordt geleverd als gewortelde plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Sansevieria Cleopatra" :

De Sansevieria Cleopatra houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet totaal versteend.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant verrotten. 

De Sansevieria Cleopatra is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Sanseveria kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Sansevieria Cleopatra  kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Sansevieria Cleopatra"  is gevoelig voor teveel water. De plant mag dan ook nooit nat aanvoelen.

Sansevieria Cleopatra" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden speciale planten.