Geen producten (0)
Geen producten (0)

Hoya Macrophylla Variegata XL

€ 24,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG7007
Omschrijving

Hoya Macrophylla Variegata

Hoogte: 50  tot aan  70 cm. (klimplant) 

Opmerkingen Hoya Macrophylla Variegata" is een zeer fraaie en bijzondere Hoya. Ze heeft prachtige groene bladeren met donkergroene nerven. Deze Hoya wordt verkocht als opgepotte cocos plugplant die recent is geimporteerd. Wij adviseren de plant niet te verpotten en minimaal drie maanden in de pot te laten staan. 

Verzendtijden kunnen door drukte en weersinvloeden afwijken.

Hoya Macrophylla Variegata" :

De Hoya Macrophylla Variegata" houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

Hoya Macrophylla Variegata kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Hoya Macrophylla Variegata is gevoelig voor teveel water. Als u Hoya bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen.

Hoya Macrophylla Variegata is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger