Geen producten (0)
Geen producten (0)

Chamaedorea Elegans Variegata

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6996
Omschrijving

Chamaedorea Elegans Variegata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 30 tot  50 cm

Hoogte: 60 tot aan 90 cm 

Chamaedorea Elegans Variegata is een zeer fraaie Chamaedorea. Ze heeft prachtige groene bladeren met witte strepen. Een lust voor het oog.

Chamaedorea Elegans Variegata wordt geleverd als geworteld plantje zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een zeer beperkt aantal planten beschikbaar.

In ons bedrijf wordt niet gewerkt met chemische bestrijdingsmiddelen, wij gebruiken biologische bestrijding doormiddel van nuttige insecten die de schadelijke uitschakelen. Ondank het zorgvuldig controleren kan er een insect meereizen in de verpakking, deze zijn volkomen onschadelijk en dragen bij aan een beter en gezond milieu. Wij verpakken onze planten uitsluitend in gerecycled papier en dozen, we beperken het gebruik van plastic tot minimaal.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Chamaedorea Elegans Variegata"  :

De Chamaedorea Elegans Variegata" gebruikt veel water, het is belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

DeChamaedorea Elegans Variegata"" niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Spathiphyllum kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Chamaedorea Elegans Variegata"" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Chamaedorea Elegans Variegata is gevoelig voor natte voeten ( een laagje water in de pot) water. Als u Chamaedorea bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij met zijn voeten in het water staat. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Chamaedorea Elegans Variegata" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.