Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aspidogyne Argentea

€ 14,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6927
Omschrijving

Aspidogyne Argentea, Jewel Orchid

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 7 cm

Hoogte: 20 tot 40 cm.

Opmerkingen:Aspidogyne Argentea (Aardorchidee) is een zeer fraaie Aspidogyne. ze heeft prachtige bladeren Een lust voor het oog.

Aspidogyne Argentea wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden: Gedurende de koude maanden gaan verzendingen gewoon door, wij voorzien uw pakket van een heat pack. Bij strenge vorst kan het zijn dat er tijdelijk niet verzonden wordt. Wij houden berichtgeving over de weersverwachting binnen Europa nauwlettend in de gaten

Verzorging Aspidogyne Argentea:

De Aspidogyne Argentea gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Aspidogyne Argentea is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst.

Aspidogyne Argentea" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aspidogyne Argentea" is gevoelig voor teveel water. Als u Aspidogyne Argentea bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Aspidogyne Argentea" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.