Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Mottled

€ 29,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6752
Omschrijving

Syngonium Mottled

Syngonium Mottled  planten zijn opgepot als stekplant in de juiste aarde die nog korte wortels heeft. Wij adviseren u de plant de komende maanden nog niet te verpotten. Verpotten direct na aankomst geeft stress en schade, de plant kan dit mogelijk niet overleven.

Wij verpakken en verzenden uw Syngonium Mottled zeer zorgvuldig, verkleuring of bladschade vallen niet onder de garantie. 

Hoogte: 50 tot 100 cm.

Opmerkingen: Syngonium Mottled is een zeer fraaie Syngonium. Met haar bijzondere groene blad met opvallende vlekken en strepen. 

Syngonium Mottled is bijna niet te verkrijgen in de handel ze wordt  geleverd als gewortelde stekplant zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.Iedere plant is verschillend planten kunnen onderling verschillen van elkaar. 

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Syngonium Mottled :

De Syngonium Mottled"  houdt van regelmatig water, maar het is wel belangrijk dat de grond niet nat aanvoelt.  Bij een teveel aan water (natte voeten) kan de plant gaan verrotten. 

DeSyngonium Mottled is niet veeleisend aan zijn standplaats, zolang hij maar niet in de zon wordt geplaatst.

Syngonium kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium  is gevoelig voor teveel water.