Geen producten (0)
Geen producten (0)

Syngonium Neon Robusta

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6685
Omschrijving

Syngonium Neon Robusta

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 20 cm

Hoogte: 30 - 80 cm.

Opmerkingen: Syngonium Neon Robusta is een zeer fraaie Syngonium. ze heeft prachtige roze bladeren . Een lust voor het oog.

Syngonium Neon Robusta wordt verstuurd als gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Syngonium Neon Robusta :

De Syngonium gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Syngonium is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Syngonium kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Syngonium Neon Robusta kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Syngonium Neon Robusta is gevoelig voor teveel water. Als u Syngonium Neon Robusta bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Syngonium Neon Robusta  is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.