Geen producten (0)
Geen producten (0)

Pilea Peperomioides "Sugar"

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6544
Omschrijving

Pilea Peperomioides "Sugar"

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 15 cm

Hoogte: 20  tot aan 50 cm

Opmerkingen:Pilea Peperomioides "Sugar" is een zeer fraaie Pilea. Ze heeft zeer fraaie donker groene bladeren met donkergroene vlekken en een golvende bladrand. Een lust voor het oog.

Pilea Peperomioides "Sugar wordt  geleverd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door weersinvloeden afwijken.

Verzorging Pilea Peperomioides "Sugar" :

De Pilea Peperomioides "Sugar houdt van weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond  niet versteend en licht vochtig blijft Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Pilea Peperomioides "Sugar"" is niet veeleisend aan zijn standplaats, hij verdraagt de volle zon. Peperomia kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Pilea Peperomioides "Sugar" kan in de zomermaanden eens in de maand bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Pilea Peperomioides "Sugar" is gevoelig voor teveel water. Als u Pilea bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant te nat staat. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Pilea Peperomioides "Sugar"" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.