Geen producten (0)
Geen producten (0)

Epipremnum Skeleton Key Adult 07

€ 99,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG6446
Omschrijving

Epipremnum Skeleton Key Adult 07

Deze Epipremnum Skeleton Key heeft een uniek nummer, de plant op de foto is ook de plant die u koopt.

Blad: Bladeren behalen een lengte van 10 tot 30 cm

Hoogte: Tot 100 - 120 cm Klimplant

Opmerkingen: Epipremnum Skeleton Key is een zeer fraaie Epipremnum die bijna niet te verkrijgen is.  Epipremnum Skeleton Key heeft prachtig groene bladeren met een zeer fraaie bladvorm. Zodra de plant ouder wordt gaat dit nog beter zichtbaar worden. Epipremnum Skeleton Key  is een klimplantje wat tegen een stok bekleed met spagnum of boomschors kan aangroeien. 

Verzorging Epipremnum Skeleton Key :

Epipremnum Skeleton Key" komt voornamelijk voor in de regenwouden. Epipremnum zijn klimplanten,  je ziet ze in de regenwouden dus overal klimmend langs bomen en rotsen.

De Epipremnum Skeleton Key" gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. U kunt haar dagelijks besproeien zodat de zeer korte worteltjes ook water op kunnen nemen. Epipremnum Skeleton Key moet kunnen klimmen, heb beste is een stok of tak te bekleden met een laagje spagnum, zo kan hij beter hechten en ook water opnemen,

De Epipremnum Skeleton Key is veeleisend aan zijn standplaats. hij  vraagt een plaats met voldende daglicht, zon verdraagt deze Epipremnum niet. Zorg ervoor dat er een hoge luchtvochtigheid is 70 / 80%. Epipremnum kan geen temperaturen verdragen onder de 15 graden.

Epipremnum Skeleton Key" kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

De Epipremnum Skeleton Key" is gevoelig voor teveel water. Als u Epipremnum bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen bij de afsplitsing op de stam, de plant zal uiteindelijk weer nieuwe bladeren laten groeien.

Epipremnum Skeleton Key" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs