Geen producten (0)
Geen producten (0)

Aeschynanthus Variegata

€ 15,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NG5795
Omschrijving

Aeschynanthus Variegata

Blad: Bladeren behalen een lengte van 3 tot 7 cm

Hoogte: Klimplant

Opmerkingen: Aeschynanthus Variegata is een zeer fraaie Aeschynanthus. ze heeft prachtige groene bladeren met witte vlekken en strepen. Een lust voor het oog.

Aeschynanthus Variegata wordt verstuurd als volledig gewortelde planten zoals afgebeeld op de foto. Er zijn een beperkt aantal planten beschikbaar.

Verzendtijden kunnen door  de grote drukte en weersinvloeden afwijken. Gedurende de koude maanden versturen wij uw planten indien nodig met een Heat Pack.

Verzorging Aeschynanthus Variegata :

De Aeschynanthus Variegata gebruikt weinig water, maar het is wel belangrijk dat de grond continue vochtig blijft en beslist niet uitdroogd. Bij een teveel aan water (natte voeten) kan er wortelrot optreden. 

De Aeschynanthus Variegata is niet veeleisend aan zijn standplaats. Zolang hij maar niet direct in het felle zonlicht wordt geplaatst. Aeschynanthus kan als kamerplant of in de zomer als tuinplant op het terras worden geplaatst. 

Aeschynanthus Variegata kan in de zomermaanden om de twee weken bemest worden met een lichte bemesting. In de herfst en winter is bemesting vrijwel niet nodig. De groei gaat dan langzamer en de plant verbruikt weinig voedingsstoffen. 

Aeschynanthus Variegata is gevoelig voor teveel water. Als u Aeschynanthus bruine bladeren krijgt komt dit zeer waarschijnlijk doordat hij teveel water krijgt. Gelige bladeren die slap hangen zijn vaak een teken dat de plant het iets te licht vindt op zijn huidige plek. U kunt bruine bladeren gerust afknippen 

Aeschynanthus Variegata" is speciaal uitgekozen voor Nelumbogarden door Matthijs Hazeleger.